Марияна Кирилова

dobrovoltzi-square_0004_mariana
Марияна Кирилова

Марияна Кирилова

Кратко представяне:
Завършила съм завършила ВИНС Варна, специалност „Счетоводна отчетност“. Имам следдипломна квалификация „Анализ и програмиране“.
Работила съм в поделение на ГОРУБСО АД – Мадан като счетоводител и Главен счетоводител, в Оловно-цинков комплекс АД – Кърджали като Главен счетоводител, изпълнявах длъжността и Изпълнителен директор до 2002 година. От 2005 до 2019 съм работила за ВИП СЕКЮРИТИ ООД и от 2019 година работя за Кафина ООД като Финансов директор.


Какво ти дава работата във фондацията?
Целият ми трудов стаж е свързан най-вече с „финанси“  и знам, че без средства осъществяването на проекти е невъзможно. За да се развива благотворителна дейност, да се подкрепят нуждаещи, може да става чрез средства и съпричастност, но най-вече със средства.
Запознавайки се с дейността на Фондацията бях впечатлена от проектите на младежите, креативното им мислене, както и ентусиазма им. Проектите им ми  действат зареждащо, вдъхновяващо и ми дават много вяра и надежда за бъдещото поколение.
За мен децата са най-важното нещо  и са отражение на нашите действия и щом има толкова дейни и креативни деца, значи ние по-възрастното поколение добре сме си свършили задълженията към обществото да възпитаваме и оставим отговорно и добро поколение.

Какъв е твоя принос за работата на фондация “Благотворител”?
Смятам, че всеки трябва да помага с това, в което е най-добър и тъй като аз съм се развила в областта на финансите, реших, че ще помогна с безвъзмездният си труда в тази област. Така ще има повече средства за финансиране на проекти и стипендии за нуждаещи се деца.

Екипът ни за Марияна:
Вече над три години Марияна Кирилова изцяло поддържа финансовата отчетност на фондация “Благотворител” и то с безвъзмезден труд. Оценяваме факта, че получаваме компетентна помощ от експерт на изключително високо ниво. Истинско щастие е да срещнеш съмишленик като Марияна, тя е отзивчива, отговорна и работи от сърце за каузата ни!