Актуално Конкурси

Анимирай с кауза

Фондация „Благотворител“ организира конкурс за кратка анимация по повод навършването на 20 години добри дела.
Срокът за участие е 17 май 2024 г.
Участниците да са с навършени 16 до 23 години.
Идеята ни е да предизвикаме творческия гений на младежите и да им предложим да „дадат живот“, да раздвижат, да анимират по свой избор логото на фондацията.
  • Помислихме за финалистите:
7 финалиста ще излъчим, които ще получат сертификат за успешно справяне в конкурса, препоръка за „Талантлив Благотворител“ и произведенията им ще бъдат запазени и представени в галерия, в сайта на фондация „Благотворител“.
Най-добрите три от тях ще бъдат удостоени със сертификат и парична награда.
1-во място – 300 лв.
2-ро място – 150 лв.
3-то място – 50 лв.
Селекционираните анимирани лога ще бъдат част от кампанията на фондация „Благотворител“ за достигане до повече съмишленици.
Доброто расте, когато се споделя!
Искаме да сме в крак с новите тенденции, искаме да сме популярни сред младите хора, затова и даваме възможност младежите да заговорят на техния език като посланици. Знаем, че лого анимацията подпомага популяризирането и развитието на идентичността на всеки бранд, като го прави по-разпознаваем и запомнящ се. Включвайки се в конкурса, вие съдействате да достигнем до повече хора и да увеличим доброто, което правим.
Технически характеристики, които участниците е необходимо да съобразят:
1.Приемат се анимации с времетраене от 5“ до 15“.
2.Цветовете на логото нека бъдат запазени
3. Като фон или добавени елементи може да вплетете и други цветове. Лебедът остава такъв, какъвто си е бил, но оживява.
4. Използването и намесата на изкуствен интелект (AI), по какъвто и да е начин в изработката на анимацията не е позволено. Подтиква се творческият индивидуален подход.
Можете да изтеглите логото в подходящ за работа формат: Лого Благотворител
В допълнение, в имейла изпратете попълнени следните документи: Представяне на участника и Декларация за информирано съгласие_пълнолетни
За участниците с навършени години от 16 и 17 години се попълва и декларация от родител/настойник: Декларация за информирано съгласие_родител
Краен срок за участие: 17-ти май ни изпратете вашите разработки на имейл: konkursi@blagotvoritel.org
Ето две опции за изпращане на тежки файлове:
https://wetransfer.com/ – може да се изпращат неща до 2 ГБ
https://www.filemail.com/  – може да се изпращат неща до 5 ГБ
За вдъхновение:
Помислете колко много добро сме направили до сега и колко много предстои да бъде направено!
За своите 20 години съществуване, фондация „Благотворител“ е подкрепила и дарила над 500 стипендии на ученици 8. – 12. клас, лишени от родителски грижи. Докоснала се е до над 50 000 ученици, чрез часове „Уроци за сърцето“ и така е съдействала в изграждането на характера и укрепването на емоционалната интелигентност на деца и ученици от цяла България. Подкрепени са 37 екипа ученици в техните благотворителни каузи, осъществени благодарение на Национален конкурс „Млад Благотворител“.