Татяна Владимирова Христова

dobrovoltzi-square_0001_tatyana-hristova
Татяна Владимирова Христова

Татяна Владимирова Христова

 

Кратко представяне:
Завършила съм Международни Икономически Отношения в УНСС. Професионалната ми кариера в корпоративния свят продължи 17 години, като 15 от тях бяха в областта на Телекомуникациите. Работата ми беше свързана с развитие и управления на продукти, маркетинг, управление на проекти.

През 2015 година поех по нов път, който ме доведе до областта на професионалното и личностното развитие и до настоящата ми професия на професионален коуч на лидери. Вече няколко години работя с хора, които подкрепям да подобрят своята професионална и лична ефективност, да израстват, да постигат повече и най-вече да са по-удовлетворени от живота си.
Творческите ми наклонности изявявам като хористка в народния хор на ансамбъл „Шевица“.

 

 

Кои твои умения са полезни в дейността на фондацията? 
Богатият ми професионален опит с различни проекти, това, че мога да слушам, да анализирам безпристрастно, да обръщам внимание на детайлите, да работя в екип, да комуникирам с всякакви хора. Вероятно и това, че успявам да намеря начин, дори когато изглежда, че такъв не съществува.

 

 

Какво е да си доброволец за теб?
Да си доброволец за мен означава, воден от сърцето си да даваш това, което имаш, а понякога и това,… което нямаш, но да правиш всичко възможно да го намериш, за да помогнеш на някой друг. Означава да те е грижа за другите и тяхното добруване и да работиш за каузи, които са обществено полезни, но много често – обществено изоставени.

 

Защо се включваш с подкрепа в дейността на фондация Благотворител?
Включих се в проектите на фондация Благотворител, защото искам да помагам. Каузите на Фондацията са многообразни и са в области и с целеви групи, които са важни за мен. Да бъда жури в конкурсите ме зарежда с огромен оптимизъм и надежда за бъдещите поколения. Много ще се радвам да има повече млади хора като учениците и студентите, които участват в тези инициативи – отговорни, мислещи, креативни, отдадени на каузите си и искащи да помагат.
Не на последно място да общуваш и работиш със Станислава е истинско удоволствие и много специално преживяване. Оценявам също и възможността да работя заедно с останалите членове на журито – истински професионалисти в своите области и много вдъхновяващи личности.

 

Екипът ни за Татяна:
Признателни сме на Таня, че от пет години тя е с нас в най-важните моменти – помага ни да изберем победителите в нашите два Национални конкурса: „Постигам по-висок успех“ и „Млад благотворител“.
Изключително щастие е да се доверим на нейната прецизност и отговорност.
Татяна ни съдейства и в трудни моменти, когато се колебаем в решения, когато обмисляме послания, когато помагаме на децата в моменти на нерешителност.
Нейните способности на коуч ни подкрепят да съсредоточим усилията си и подредим приоритети.

Таня е повече от доброволец, тя е приятел и съмишленик в каузите ни.