Венета Гълъбова

dobrovoltzi-square_0003_veneta-gylybowa
Венета Гълъбова

Венета Гълъбова

Кратко представяне:
Дипломирах се през 2005 г. в Национална художествена академия, Факултет Изящни изкуства, Специалност „Графика“.
През годините работя като художник и графичен дизайнер. Надграждам умения и обогатявам опита си, личен и професионален, с помощта на чудесни екипи и приятели.

Какъв е твоят принос в дейностите на фондацията?
Така се случи и с Фондация Благотворител.
С удоволствие се грижа за визуалното представяне на фондацията, също така и за идентичността на всеки конкурс, организиран в подкрепа на деца и тийнейджъри.

Защо се включваш с подкрепа в дейността на фондация Благотворител?
Работата ми с екипа на Фондация Благотворител е лична кауза. Това, че мога да помогна, и да допринеса за благото на деца, е достатъчен стимул за мен.
Правим добро, защото е добро :))

Нашият екип за Вени:
С Вени Гълъбова работим заедно повече от шест години. Тя създаде новото лого на фондацията, както и логата на отделните ни програми. Тя помогна да създадем приложения в книгите ни „Уроци за Сърцето“, илюстрира и кратките видео уроци с едноименно заглавие.
Тя е като „кръстница-вълшебница“ за нашите послания, ние ги обличаме в думи, а тя ги брандира, т.е. облича ги в “балните” им одежди.
Освен художник и дизайнер, Вени е приятел на екипа ни, винаги е близо до нас и е съгласна да обсъдим идеите, които ни хрумват и да ни даде своето мнение и съвет.