Награждаване “Млад Благотворител” 2019

sabitie-2019

Награждаване “Млад Благотворител” 2019

 

Представяне на дейността на фондацията през годината от
Пенка Лазарова – Председател на УС на фондация Благотворител

 

Приветствие към присъстващите от
Стойко Петков

 

Изпълнение на Гиргина Гиргинова

На 5 декември 2018 година – международен ден на доброволчеството, фондация Благотворител създаде празнично настроение с обявяването на отличените два проекта на ученици, доброволци в добри каузи!
Събитието е реализация на среща на съмишленици в общата кауза да се твори добро!

Събитието включва музикалното изпълнение на деца от Националното музикално училище, връчване на грамоти на победителите в “Млад Благотворител” 2019, ще има време и за приятелски разговори.

За трета поредна година се провежда националният конкурс “Млад Благотворител”. Ученици от 8. – 12. клас от различни градове и села на България ни изпратиха проекти с благотворителни каузи.

От всички получени избрахме петима финалисти, които изпратиха кратки видео представяния на своята идея. Учениците вложиха сърце и воля да пресъздадат в броени минути желанието си да създадат добро!

Събитието е повод да се съобщят проектите, избрани от журито и да се връчат грамоти на учениците-победители в конкурса, които ще имат шанса да реализират своите идеи през 2019 година.

Журито е в състав:
• Красимира Величкова – директор на Българския дарителски форум (БДФ) от 2008. БДФ е най-голямата членска организация на фондации и компании – дарители в страната.
• Валерия Чанкова – телевизионен журналист, дългогодишен продуцент в bTV, а след това в Нова телевизия.
• Боян Лазаров – съдружник в правна кантора CasePro, спонсор на второ място в конкурса.

18:00 - 20:00

5 декември

Фондация Благотворител

info@blagotvoritel.org

+359 885 414 038