Актуално Програми публикации

Приключи обучителната програма “Млад Благоторител” 2022

couching 640x480pxlУспешно премина и третото обучение за всички полуфиналисти в конкурс Млад Благотворител. Обучението беше на тема “Финансова отговорност”.

Програмата включи важни теми като:

  • Работа с финансови документи – фактури, с плащане в брой; фактури, с плащане по банков път.
  • Самофинансиране на каузи – как би могло да се случи.

Така приключи етапът за обучение на полуфиналистите.

Сега 16-те екипа работят върху три задания, получени след обученията от лекторите. Получихме вече първите разработени задания и сме впечатлени от креативността и находчивостта, с която учениците надграждат проектите си и ги превръщат в работеща машина, готова за реализация.

В този период, учениците от “Млад Благотворител”, Работят по своите видеоклипове, с които ще опитат да впечатлят журито. Кратките 3 минутни вида имат за цел да покажат идеята на всеки един проект, ще разкрият смисъла на каузата и ползата ѝ за обществото ни.

Винаги чакаме с нетърпение видеопредставянето на проектите! Всички видеа носят силно послание, виждаме учениците в действие и най-вече, усещаме емоцията, с която са заредени младите хора! Обещаваме да споделим с вас всички видеа!

10-ти февруари е последният срок за изпращане на заданията и видео представянето. След това работата е отново в ръцете на журито.