Актуално Програми публикации

Александър Балабанов – жури в “Млад Благотворител” 2022

Александър Балабанов 640x480pxlПредставяме членовете на журито в “Млад Благотворител” 2022 година.
Срещаме ви с Александър Балабанов. Той е корпоративен треньор и експерт по лидерство. Създател и управител на DynamixLab Ltd. Специализирал е в международни програми за обучители и бизнес треньори в Кипър, Румъния. Великобритания и Португалия, както и ежегодни международни проекти и форуми; разработва докторска дисертация в областта на Социалното управление и представянето на индивида в организационен контекст.
„Фокусиран съм върху създаването на положителни трансформации на личностно, екипно и организационно ниво, които водят до отключване на собствения потенциал и постигне на най-добрата версия – както на самите нас, така и на организациите, в които работим. Моята страст е да подпомагам растежа и развитието на възможностите за върхово представяне. Целта е не просто задоволяване на нуждите на клиентите, с които работя, а това те да останат впечатлени!“

ИНТЕРВЮ
Помолихме Александър Балабанов да отговори на два въпроса.

– Александър, какви са Вашите мотиви да благотворите с Благотворител?
– Предоставянето на възможности за изява на деца и младежи, които имат желание да развиват уменията си и да трупат опит е една чудесна кауза, която с удоволствие подкрепям.
– С какво Ви спечели каузата „Млад Благотворител“?
– Намирам каузата на „Млад Благотворител“ и създаването на качествена платформа за развитие на инициативността в младежите и потенциална реализация на техните идеи ключова за пълноценното им развитие.