Актуално Програми публикации

Татяна Христова – жури в “Млад Благотворител” 2022

ТАТЯНА ХРИСТОВА 640x480pxlПредставяме членовете на журито в “Млад Благотворител” 2022 година.
С огромно удоволствие представяме Татяна Христова, която експертно съдейства в конкурса вече трета година.

Тя е професионален и сертифициран коуч, акредитиран към Международната коучинг федерация и обучител. Съосновател е на WeCoach.Team – компания, предлагаща иновативни решения за коучинг и обучения за лидери. Преди да поеме по кариерния си път в областта на професионалното и личностното развитие, Татяна има 17 години корпоративен опит в областта на продуктовото развитие, управлението на проекти, маркетинг, продажби, управление на хора.
Вярва безусловно, че едни от сигурните начини за развитие, израстване и постигане на целите, са нагласата за растеж (growth mindset) и постоянното учене по всякакви начини и канали, не само теоретично и академично, но и от житейския собствен и чужд опит.

ИНТЕРВЮ

– Татяна, какви са Вашите мотиви да благотворите с Благотворител?

– Американският писател Хенри Джеймс казва така: „Три важни неща има в човешкия живот: първото е да си добър, второто е да си добър и третото е да си добър“. Абсолютно съм съгласна с това. И се опитвам да го правя. Благотворството е една от най-чистите форми да прилагаш на практика този принцип. Няма по-голямо удовлетворение от това да си направил така, че някой друг да е добре или да си подобрил средата, която ще накара някой друг да се почувства или живее по-добре.

– С какво ви спечели каузата „Млад Благотворител“?

– Ентусиазмът, иновативните идеи, грижата за нещо по-голямо от индивидуалния човек, зрелостта и благородството на младите благотворители будят в мен огромно уважение, възхищение и желание за подкрепа. Освен това, знаейки от опита ми дотук в конкурса колко интересни проекти има, всеки път очаквам с нетърпение и любопитство новите им идеи. Трите направления, които се подкрепят от фондацията, са също така много важни за мен самата като човек и да бъда част от инициативата е начин и аз да дам своя скромен принос към тези значими каузи.