Актуално Млад благотворител – новини 2024

Децата от ЦНСТ „Слънце“ пазаруват по свой вкус новите си дрехи

Какво е нужно да усмихнеш едно дете? Внимание, грижа, обич и съпричастност.
И този път радост и споделеност бяха завладели малки и големи. Споделяме с вас удоволствието от пазаруването 🛍 с децата от ЦНСТ “Слънце“, в магазин PEPCO – Ямбол, с управител Даниела Георгиева.
Децата, подпомогнати от своите госпожи, си избраха цветни пролетни дрешки, тениски, къси панталони, клинчета, блузки. Промоционалните цени на дрешките, позволиха да се закупят по няколко за всяко дете.
Госпожа Даниела Георгиева и двете любезни служителки съдействаха през цялото време, а накрая зарадваха децата с подаръци – играчки и пластелини.
Те от своя страна отвърнаха с топли прегръдки и красиви усмивки. Прекрасно е, когато възрастни хора отварят сърцата си за помощ и се умиляват пред спонтанният изблик на щастие на чистите детски души.
Благодарим на екипа на магазин PEPCO-Ямбол Център, за топлото и сърдечно посрещане, специалното внимание и отношение.
Благодарим на вдъхновената учителка Пепа Русева, която е ментор по проекта и намира начид да спечели сърцата на децата от ЦНСТ “Слънце“.
Замислили ли сте се колко често и дали децата, които растат лишени от родителски грижи сами избират и пазаруват дрехите си?! А колко често носят нови дрехи, а не дарени от поредната акция? “Млад Благотворител” в действие отново с проекта “Подай ръка – зарадвай дете”. Благодарим за шанса да бъдем съпричастни и да усетим вълнението на децата!

Инициативата е част Национален конкурс „Млад Благотворител”, който се реализира от фондация “Благотворител” в партньорство и с подкрепата на Евроинс Иншурънс Груп.
#Благотворител #МладБлаготворител #подкрепа #ДецаБезРодители #Щастие #Грижа #Ямбол #доброволчество