Актуално Постигам по-висок успех – новини 2024

Доброто расте, когато се споделя – посланик на кампанията Диан Ставрев

“Знаете ли, че в България има хиляди деца, които живеят лишени от родителска подкрепа?
Повечето то тях се отглеждат в домове с други деца като тях… ”

Подкрепете с дарение програма “Постигам по-висок успех”, така ще помогнете на ученици, които са на прага на самостоятелния си живот, имат високи постижения в училище и копнеят да се реализират успешно в живота си! ❤

От 20 години фондация “Благотворител” подава ръка и работи в подкрепа на образованието, личностното развитие и изграждане на емоционална интелигентност на деца и младежи.
Избери от каузите на “Благотворител”, сподели доброто: https://blagotvoritel.org/dari/

Създадохме кратки видео послания, които записаха “нашите” тийнейджъри – младежите, с които сме работили и които ни познават. В тях с много емоция представяме каузите, в които влагаме сърцето си.
Доброто расте, когато се споделя!

Посланик на кампанията – Диан Ставрев, студент по “Право” в СУ “Св. Климент Охридски”, актьор.
Диан спечели Национален конкурс “Млад Благотворител” през 2019 година и неговата идея беше подкрепена. Така той осъществи своя проект “Мостове на доброто” и чрез създаване на театрална постановка с актьори децата от ромски произход и възрастните жени – българки от село Хаджидимитрово. Чрез постановката той изгради трайни връзки в сърцата на участниците.
Диан се прояви като сценарист, режисьор и преподавател на самодейните актьори. Сам със своята мисия, той успя да сближи хората от различните етноси, като след представлението възрастните жени от български произход периодично се срещаха с децата от ромски произход, каниха ги в домовете си и им четяха приказки, учиха ни гатанки и какво ли още не.