Актуално В медиите Млад благотворител – новини 2024

Екипът на “Различни, но заедно – обединени в спорта” гостува в БНР Варна

“Иновативно предприемачество с кауза” – различната категория в конкурс “Млад Благотворител”, която изисква специфичен подход!
Ученици от Варна, спечелиха със своя проект журиращите. Те са в много важен етап от работата си – проучване на нагласите и печелене на съмишленици!
За своя проект те разказаха на слушателите на БНР Варна, като откликнаха на поканата на 🎙 журналистката Нина Милошевич.
БЛАГОДАРИМ за гостоприемството, оказано към каузата и младежите!
🎧 СЛУШАЙТЕ ТУК
Ето какво ни написаха от екипа:
С голямо удоволствие бихме желали да ви информираме за нашия напредък в проекта “Различни, но заедно – обединени в спорта!” от Професионална гимназия “Д-р Иван Богоров” във Варна.
В процеса на нашите усилия за социална интеграция чрез спорта, предстои да проведем среща с представители от Карин Дом и Център за обществена подкрепа. Искаме да сме сигурни във всичко и да се консултираме с тях и другите заинтересовани страни. Вярваме, че това е важна стъпка, преди да започнем същината на нашия проект, на нашата мисия. Считаме, че е от съществено значение да обсъдим всички аспекти на нашите планове и да се уверим, че всичко ще бъде отлично!
Този процес изисква търпение и внимание към всички гледни точки. Вярваме, че като се консултираме и сътрудничим, ще можем да изградим успешни и вдъхновяващи инициативи, които ще бъдат от полза за всички участници. Въоражаваме се с още малко търпение, вярвайки, че важните неща в живота често изискват време и упоритост.

Национален конкурс “Млад Благотворител” се осъществява в партньорство и с подкрепата на  Евроинс Иншурънс Груп” АД.