Актуално Програми публикации

Интервю по БНР – “За ДОБРОТО никога не е достатъчно”

White and Dark Grey Plain Collage Facebook PostПо покана на водещата Катя Василева,  Боряна Кирилова от БДФ и Станислава Рашева от фондация Благотворител бяха гости в БНР.

СЛУШАЙТЕ тук!

Споделихме с аудитория на БНР – програма София, нашия опит за правене на ДОБРО с достойните ни партньори Euroins Bulgaria.
Разказахме как увеличаваме доброто ЗАЕДНО и благодарихме за подкрепата, която получаваме вече втора година в проектите ни “Млад Благотворител” и “Постигам по-висок успех”.
В началото на нашето успешно партньорство стои инициативата на Български дарителски форум да среща и помага на компании и дарителски организации да взаимодействат ефективно с НПО.
БДФ, благодарим от сърце за това, че ни срещнахте!

“Доброто никога не е достатъчно” – така е озаглавена кампанията на Българския дарителски форум, която привлича вниманието в социалните мрежи с поредица от видеа, с истории за каузи.

Видео поредица и галерия с изображения в социалните медии представят партньорства, които имат своята история и постигнати успехи. Героите в тях разказват за каузите си, за смисъла и ползата от партньорствата в дарителството.
Бизнесът у нас инвестира около 40 млн. лв. всяка година в програми, проекти и инициативи в подкрепа на обществото, според последни годишни анализи на дарителството на БДФ (2015 – 2019 г.).

Кампанията показва цялата палитра от партньорства във всички важни обществени сфери – от подкрепа за деца и семейства в риск, през помощ за възрастни и самотни хора, инвестиции в култура и образование, екология и зелени идеи.

Фондация “Благотворител” & Euroins Bulgaria заедно множим доброто!
Катя Василева, благодарим за голямото ти сърце и душа да споделяш със слушателите си за ДОБРОТО!
https://bnr.bg/sofia/post/101514709/borana-kirilova