Актуално Програми публикации

Момичетата от Бургас жънат нови успехи!

Бшевици 2бЧудеса стават, стига в тях да са замесени ученици с големи сърца!!!

В това ни убедиха момичетата от Бургас – Румяна и Антония от основния екип и техните помощници и съмишленици Диляна, 5. клас, Румяна и Катерина, 6. клас от Бургас!
Екипът – ученици и техните учители и вдъхновители Таня Сребрева и Грета Стоянова от проект Българските шевици – мост между поколенията!

Момичета вие сте герои! Помагате на младежи без родители по страхотен начин, посвещавате им своето време, учите ги на вашите умения и им давате обич! 

На Цветница те проведоха втория благотворителен базар – Великденски благотворителен базар. Датата не е избрана случайно, тя е и патронния празник на ОУ “Александър Георгиев-Коджакафалията”.
Сумата, спечелена от продажбата на сувенири е 1015 лв. С тях ще се организира посещение за младежите от Бата на гости при бабите от Средец!

Ето какво ни написаха от екипа:
“Коджакафалията е най-големия благодетел и дарител на Бургас. Следваме завета му. На гости на празника са ни бабите от Тракийското дружество “Лазо Лазов” от Средец и децата от Защитено и Преходно жилище в село Бата с техния директор Зоя Овчарова.
Днес провеждаме втория благотворителен базар. Великденски благотворителен базар. Датата не е избрана случайно, днес е и патронния празник на ОУ “Александър Георгиев-Коджакафалията” . Коджакафалията е най-големия благодетел и дарител на Бургас. Следваме завета му. На гости на празника са ни бабите от Тракийското дружество “Лазо Лазов” от Средец и децата от Защитено и Преходно жилище в село Бата с техния директор Зоя Овчарова.”

Всички сувенири са изработени от момичетата и учителите от екипа, младежите от Бата и бабите от Тракийското дружество.
Конкурсът “Млад Благотворител” и реализацията на проектите се осъществява в партньорство и с подкрепата на Euroins Bulgaria.

Разгледайте снимки: