Актуално

Обявяваме победителите в конкурс “Анимирай с кауза и въображение”

Благодарим на всички участници в конкурса, получихме интересни предложения за анимация на логото на фондация “Благотворител”. За да бъде оценяването на професионално ниво, потърсихме гледната точка двама експерти в областта на дизайна и на бранд позиционирането. Прочетете представяне на журиращите по-долу.

Честито на финалистите:
1-во място с награда 300 лв. печели Елена Чернева, 17 г., „Технологично училище Електронни системи“/ТУЕС/ към ТУ, гр. София


2-ро място с награда 150 лв. печели Веселин Ангелов, 17 г., ПГ “Стефан Караджа”, гр. Елхово


3-то място с награда 50 лв. печели Даниел Боровански, 17 г., Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография, гр. София

 

Представяне на журито:

Венета Гълъбова – Артист – художник и графичен дизайнер. Изучавала „Изящни изкуства-Графика“ в Национална художествена академия. Автор на визуални проекти, самостоятелни изложби. Има опит в брандиране на продукти, редизайн с художествен похват на интериор, илюстратор на книги, художник на видео уроци, както и криейтив съпорт в рекламния бизнес. Вени създава и развива свой бранд „Darvo Inspiration“. Тя е съмишленик на екипа на фондация „Благотворител“ и с нейна помощ и авторска визия са брандирани проектите на фондацията и множество наши инициативи. Автор е на логото на фондация „Благотворител“.

д-р Димитър Трендафилов –  Магистър по бизнес администрация и доктор по семиотика на Нов български университет. Автор е на три издадени книги – „Мобилният потребител“, „Семиотични изследвания на търговската марка“, „Изграждане и налагане на бранд“. От 2014 г. е щатен преподавател в НБУ, води курсове по основи на маркетинга, маркетинг и бранд мениджмънт, маркетингови изследвания, управление на търговията и семиотични изследвания на комерсиалната комуникация. Изследователско-консултантският му опит включва проекти за големи компании от различни сектори, както и редица студентски теренни проекти от 2010 г. насам, на които е координатор в рамките на Лабораторията за изследване на търговските марки към НБУ. Д-р Трендафилов има повече от 15 публикации у нас и в чужбина по много от темите, засегнати в монографията – семиотични основи на търговската марка, потребителско преживяване, консумативна култура.

В оценяването беше взето мнение и на представители на екипа на фондация “Благотворител”.