Актуално Млад благотворител – новини 2024

Пчелен кошер за децата и природата

“Еко воини от гимназията”, проект на ученици, подкрепени за осъществяване на дейността си в “Млад Благотворител” 2024 година, съобщават:

С огромна радост и благодарност обявяваме, че решихме вместо да организираме инициатива за почистване в Благоевград, ще направим нещо още по-значимо. Търсейки подходящо място за почистване, се убедихме, че нашият град вече е изключително чист и поддържан. Искаме да изразим своята благодарност към гражданите на Благоевград и Общината за усърдната работа и грижата за чистотата на нашия град!

Нашата нова инициатива “Пчелен кошер за децата и природата” цели да дарим пчелен кошер на местна ферма, като част от произведения мед ще бъде предоставен на деца в нужда.

Пчелите играят жизненоважна роля в нашата екосистема и тяхната защита е критична за бъдещето на нашата планета. С тази инициатива не само помагаме на пчеларството, но и допринасяме за здравето и благосъстоянието на нашето бъдеще – децата и природата.

Изказваме сърдечна благодарност на фондация “Благотворител” за подкрепата, която ще ни позволи да реализираме и тази значима кауза. Нека заедно направим света по-зелен и по-добър!

Вижте следващия ни информативен пост, показващ значението на пчелите за цялата планета! Следете ни за още актуални новини!
#ecoinitiative #ecowarriors #thinkgreen #honey #wecare #bee #beehivedonation #supportlocalfarms #communityimpact #blagoevgrad🇧🇬

🤝
Инициативата е част Национален конкурс “Млад Благотворител”, който се реализира от фондация “Благотворител” в партньорство и с подкрепата на Евроинс Иншурънс Груп.