Актуално Постигам по-висок успех – лична история 2024 Постигам по-висок успех – новини 2024

“Постигам по-висок успех” – посланик Гергана Рускова

“Всеки един от вас има хоби – музика, танци, компютри и зад него стоят вашите родители, плащат пари за уроци, интересуват се от развитието ви. Гордеят се с вас! Баща ми почина, когато бях на 3, а майка ми, когато бях на 17 години… И аз като вас имах страст – театърът…”

Доброто расте, когато се споделя!

Подкрепете с дарение програма “Постигам по-висок успех”, ще помогнете на ученици, лишени от родителски грижи, които имат високи постижения в училище и копнеят да се реализират успешно в живота!

От 20 години фондация “Благотворител” подава ръка и работи в подкрепа на образованието, личностното развитие и изграждане на емоционална интелигентност на деца и младежи.
Избери от каузите на “Благотворител”, дари избрана сума за подкрепа онлайн. Сподели доброто: https://blagotvoritel.org/dari/
Създадохме кратки видео послания, които записаха “нашите” тийнейджъри – младежите, с които сме работили и които ни познават. В тях с много емоция представяме каузите, в които влагаме сърцето си.

Посланик на кампанията: Гергана Рускова, студент специалност “Библиотечно-информационни науки” в СУ “Св. Климент Охридски”, любител на театралното изкуство и самата тя актьор в театрална школа.
Гергана спечели конкурс “Постигам по-висок успех” 2023 година.