Актуално Програми публикации

Предстоящо обучение – “Планиране и реализация на проекти”

Антония обучение 29 тиВ рамките на обучителната програма на „Млад Благотворител“ 2022, на всички доброволци, достигнали полуфинал, предстои важна среща с Антония Кръстева!
Обучението ще бъде на тема „Планиране и реализация на проекти“.

Антония Кръстева вече трета година сътрудничи на конкурса ни и помага на учениците, които реализират свои благотворителни проекти, да усвоят прецизното планиране на дейностите за успешна реализация.

Повече за нея и с какво още се занимава, може да научите тук: www.antoniakrasteva.com

До този момент помагахме само на победителите в конкурса, тази година променихме правилата – включихме обучението преди финала!
Това от една страна е бонус, който искаме да дадем на повече ученици, а от друга страна е мотивация, учениците, които не достигнат до финалните 6 места, да опитат сами да реализират доброволческите си проекти, поради получената добра подготовка.

Благодарим на Антония за подареното време, споделен опит и умения!

“С голямо удоволствие правя обученията, защото работя не просто с ученици, а с ученици-благотворители. Момичетата и момчетата в тази програма са решили да положат усилия за добра кауза и това ги прави много специални. Те са любознателни, активни и ангажирани, а да подкрепяш такива хора носи изключително удовлетворение. Планирането е умение, полезно на всеки и в ученето, и в работата, и в благотворителността, а и в личните дела. Надявам се и тази година да чуя от участниците: “О, колко по-лесно могат да се случат нещата, когато за всичко се помисли предварително!” – каза Антония Кръстева

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЛЕКТОРА:
Антония Кръстева – Бизнес консултант и лектор с над 20 години опит в корпоративното ръководство на международни компании в България; Има опит като Директор на Е7 Фондация за управление на енергийната ефективност, учредена от RWE AG, Германия; Старши вицепрезидент и прокурист на Е.ОН България ЕАД, отговарящ за обслужване на клиентите; Директор на компанията за международни платежни услуги iPAY International с регионални офиси в Полша, Румъния, Чехия и Унгария; съветник на Борда на директорите на чешката Energo-Pro a.s. и Член на Управителния съвет на Енерго-Про ЕАД. Сега влага опита си в помощ на хора и фирми да станат по-добри в това, което правят.