Актуално Млад благотворител - новини 2023 Млад благотворител – новини 2024

Премиера на видеоклип по песента “Момне ле”


Този видеоклип е по първата от двете песни, които момичетата изпълняват в нов аранжимент, с подкрепата на Фондация “Благотворител” и СНЦ “ДЮССИ “Аллегра”.

Виждаме плодовете от работата им по спечеленото заслучено място сред победителите в Национален конкурс “Млад Благотворител”.

От името на екипа на фондация “Благотворител” благодарим за сърцатото водене и обучение на участничките по този труден път, основна заслуга за тяхното развитие има Радост Младенова – Арабаджиева, ръководител на детската студия Алегра.

Тази седмица е последната с възможност за кандидатстване в конкурса, призоваваме всички младежи от 8. до 12. клас, които имат свежи идеи за благотворителен проект, да започват да го разписват. Нямаме търпение да четем!
Информация за конкурса и документи за кандидатстване ще намерите в сайта на фондацията – https://blagotvoritel.org/nacionalen-konkurs-mlad-blagotvoritel-2024/

Получихме благодарност за съдействието чрез конкурса:
✍️СНЦ “ДЮССИ “Аллегра”: “От името на ръководителите и децата благодарим на фондацията за предоставената възможност децата да разгърнат и реализират творческите си вдъхновения. Надяваме се повече български младежи да обърнат поглед към народното творчество, да го пазят, съхраняват и обичат!”

Музикалната обработка на народна песен и аранжимент са на страхотния Петър Неделчев по идея на Ганка Добрева
Прекрасните кадри са дело на Anton Dimov Studio!
Монтаж Anton Dimov Studio и Ганка Добрева