Актуално

Премиера на видеото и песента, създадени по проект „Катерина мома по света“

Успешното реализиране на съвместния проект на Фондация Благотворител и Ceylon Project International Foundation вече е факт и е истинското доказателство, че когато хората са водени от доброта, приятелство и съпричастност, създават мостове, а не граници. “Катерина мома по света” ще достигне до сърцето на всеки, защото “Музиката е без граници”!
Успех на талантливата Биляна Тодорова и благодарности на Оми Ранасинха.
Насладете се на песента тук:

Благодарни сме, че учениците, изпратили ни музикалните проекти са подкрепени от фондации, които им партнират и помагат. Така мащабите са по-големи, а качеството по-високо.
Проектът на Биляна от Стара Загора “Катерина мома по света” се осъществява с подкрепата на фондация “Благотворител” и с организационната и допълнителна финансова подкрепа на Ceylon Project International Foundation в контекста на тяхната програма “Музика без граници”.
Благодарим за подкрепата на всички професионалисти: на музикалния продуцент – Shammika Geeshanth NUGA Studio & Academy, на Omee Ranasinghe за аранжимента на песента, на Александър Тумангелов и Веселин Калчев за помощта при микс и мастеринга и на автентичните музиканти, изпълнили импровизация на толкова българските и традиционни за нашия фолклор гайда и кавал!
Национален конкурс “Млад благотворител” 2023 се осъществява в партньорство и с подкрепата на Евроинс Иншурънс Груп – Euroins Bulgaria.