Актуално Програми публикации

Продължаваме към Финала на МЛАД БЛАГОТВОРИТЕЛ

 и финалfb postНадяваме се, че вие и близките ви се чувствате добре в периода на социална изолация. Искаме да бъдем заедно в тези моменти, защото добрите дела не се ръководят от допир, а от единомислие и заедност в добрите намерения!

Несигурна е ситуацията, но не бива да стоим със скръстени ръце, затова сме щастливи да съобщим, че взехме решение да финализираме конкурса „Млад Благотворител“!

И така, слагаме нов СТАРТ на ФИНАЛА!!!

С нови условия:

Полуфиналисти, изпратете ни свое видео представяне на проекта, за да убедите журито, че вашият проект е с богат потенциал и вие имате необходимия ентусиазъм и решителност да го реализирате.

Използвайте вашата креативност, въображение и умения, за да създадете видео  представянето си, дори в условията на изолация на членовете на екипите ви.

Вярваме, че можете, сега го докажете!

Вече получихме 4 видеоклипа, което още веднъж доказва, че има ли желание, нещата се случват. Очакваме оставащите 8 проекта да ни изпратят своето представяне!

Още едно важно условие да продължите напред! Изпратете ни имейл на office@blagotvoritel.org, в който с няколко изречения ни отговорете на следните въпроси:

 

 1. Вашият проект приложим ли е в условията на социална изолация и последващите периоди с допълнителни мерки за защита от заразяване с корона вирус?
 2. Какво бихте променили в проекта си, за да бъде той приложим в новите условия? /Да добавите, отстраните инициативи и дейности/
 3. Как виждате новите времеви рамки на своя проект?

Припомняме, избаните проекти са:

 1. Дунавия. За един по-чист Дунав – Русе
 2. Биогаз за българското село – Шумен
 3. Здраве от Природата – Горна Малина
 4. Направи добро-предай на поколенията – с. Зверино
 5. Посланик на Земята – Велико Търново
 6. Музикално-археографска експедиция ПЕЛЕА – София
 7. Collect4Life – София
 8. Да дарим светлина – Разград
 9. Минало и бъдеще в сегашно време – Кюстендил
 10. Еко билкарница – Силистра
 11. МОСТАР „Изграждане на мостове между поколенията чрез физическа активност“- Кърджали
 12. Дари храна, дари любов – София

Правим уговорката, че при настоящата несигурност не можем да гарантираме, че плановете ни и плановете ви  ще се реализират в този им вид, но нека опитаме! Ще бъдем адаптивни.

 Бъдете здрави!