Млад благотворител - новини 2023

Проектът на Биляна от Стара Загора – “Катерина мома по света” се осъществява с подкрепата на фондация Благотворител

Проектът на Биляна от Стара Загора – “Катерина мома по света” се осъществява с подкрепата на фондация Благотворител и с организационната и допълнителна финансова подкрепа на фондация Ceylon Project International Foundation в контекста на тяхната програма “Музика без граници”.

‼️ Днес споделяме какво ни изпратиха от проект “Катерина мома по света”, скоро очаквайте и информация за проект “Четири български момичета”!

Мома Катерина е готова да тръгне по Света. След месеци на усърдна работа на музиканти, продуценти, тонрежисьори и най-вече на Оми и Биляна, записът на песента “Катерино Mоме” вече е факт и има всички предпоставки да се превърне в международен хит, пресъздавайки с ново звучене традиции, култура и музика.

В този етап на проекта благодарим за подкрепата на всички професионалисти: На музикалния продуцент – Shammika Geeshanth NUGA Studio & Academy, на Omee Ranasinghe за аранжимента на песента, на Александър Тумангелов и Веселин Калчев за помощта при микс и мастеринга и на автентичните музиканти, изпълнили импровицация на толкова българските и традиционни за нашия фолклор гайда и кавал!

Готови сме за следващата стъпка – заснемане на музикалното видео, за което ще ви разкажем съвсем скоро!