Актуално Програми публикации

Рецепта за обич на 6 „Б“ клас

BIG novina 1491572258264Часовете, които ни дават сила! Това са часовете по добродетели в 6 училища в страната през тази година. Заглавието на проекта е много вярно. Наистина тези часове те зареждат с оптимизъм и искрена усмивка. Голяма доза енергия и позитивни емоции получихме докато гостувахме на шестокласниците от СУ „Петър Берон“, гр. Костинброд в час по… обич!
„Най-много обичам – семейството си, конете и шоколад“ – каза ентусиазирано Боби докато говорехме за любимите си хора и неща.

BIG novina 1500614166270Учениците изготвиха рецепти за обич от следните съставки: мечти, щастие, доверие, уважение, радост, утеха, грижовност, честност, привързаност, взаимност, съчувствие, толерантност и преданост. Това е най-важното в любовта според тях.
Накрая на часа, всички направиха картичка за 8 март, за да покажат обичта към майките си. Урока водиха Дияна, Кристиян и Сабрина от друг клас. От началото на годината тримата са се превърнали в умели преподаватели по добродетели благодарение на вдъхновяващите насоки на техния класен ръководител – Красимира Георгиева.