Актуално Програми публикации

Стипендианти втори учебен срок

scollarship 600x400pxlБлагодарим на всички ученици, които кандидатстваха в конкурса за стипендии “Постигам по-висок успех”, обявен за II учебен срок!

В началото на годината фондация Благотворител избра да подкрепи със стипендии 10 отлични ученици и студенти, лишени от родителска грижа с годишни стипендии.

Поради дарителска подкрепа към програма “Постигам по-висок успех”, обявихме допълнителни 7 стипендии за втори учебен срок. Значителна подкрепа в каузата – сърце и средства за успешни ученици, лишени от родителски грижи, получихме от: Euroins Bulgaria.

Забавихме обявяването на спечелените стипендии за втори срок, тъй като получихме 8 изрядни документи, учениците се представиха на ниво и по време на интервюто – събеседване, което представлява втори етап на конкурса. 

Щастливи сме да обявим, че допускаме за втори учебен срок стипендия да получат не 7, а 8 ученика. Това стана възможно благодарение на частен дарител, който пожела да осинови успеха на един от учениците, като превежда месечната му стипендия, всеки месец в сметката на фондацията. Благодарим за решението, взето най-вече със сърце! 

Имената на учениците, спечелили стипендия за II учебен срок са:

Стипендия за отличен успех получават:

Асен Ангелов (Елхово)
Надежда Стефанова (София)
Гюлфера Яшарова (Силистра)
Веселин Ангелов (Елхово)
Веселина Иванова (Монтана)

Стипендия за много добър успех получават:

Илияна Илиева (Шумен)
Галина Димитрова (Велико Търново)

Индивидуална стипендия за отличен успех, получена от частен дарител, заслужи Виктория Нисторова (Габрово).