Актуално Програми публикации

Технически препоръки при изпращане на проекти

fb mapНаближава крайният срок за кандидатстване в конкурса “Млад Благотворител”!

Получаваме проекти, които умело преплитат каузите, които сме задали. Учениците са изобретателни и се справят отлично намирането на проблемите, както и с предлагането на оригинални решения за тях.

☝ Ученици, тук даваме няколко технически препоръки, които са правила за кореспонденция, а вие ги приложете при изпращането на проектите на имейл konkursi@blagotvoritel.org:

  1. Когато пишете имейл, сложете в темата името на конкурса и името на проекта си.
  2. Моля, не изпращайте имейл с кандидатура без текст в писмото, не е учтиво! В писмото напишете какво ни изпращате и кой го изпраща, както и ако имате нещо различно да ни кажете, за което не сме ви попитали във формуляра.
  3. Най-често се забравя да се даде ново име на изтегления формуляр за кандидатстване, както и на декларациите. Така получателите в конкурсите получават десетки формуляри с едно и също име. Създайте индивидуалност на вашите документи. Сложете име на формуляра с името на проекта ви или поне частично името на проекта, а декларациите с имената от вашия екип.
  4. Не ни изпращайте снимки като прикачени файлове. Можете да вмъкнете във формуляра всичко, което желаете да ни покажете – снимки, линкове, предишни успехи.На комисията по оценяване ние изпращаме единствено попълнения формуляр.

⌛️ Времето изтича! Очакваме проекти и идеи, не оставяйте изпращането за последната нощ!

Успех!