Актуално Програми публикации

Успешна акция за събиране на книги в Благоевград

КнигиУчениците от Благоевград, които спечелиха в конкурса “Млад Благотворител” ни убедиха, че са един мотивиран екип със силен стремеж да прави добро и да работи упорито за каузата си! Така по проекта си “Събуждащият книги, събужда светове” те са направили вече първите дейности и жънат първите си успехи.
Ето какво ни написаха учениците:
“Привет от мисионерите от клуб ” Добротворци”! Не мислете, че лятото ни спря да работим по нашия проект “Събуждащият книги събужда светове”. Признаваме, малко трудно се стиковахме, но организирахме кампания сред нашите съученици, която целеше обогатяване и обновяване на библиотечния фонд на училищната библиотека.
Ние, участниците в проекта подготвихме флаери, разлепихме плакати, споделихме нашата кауза в социалните мрежи и резулатът не закъсня!
С радост ви съобщаваме, че получихме много интересни книги, които ще зарадват всички четящи наши съмишленици. Към нашата инициатива станаха съпричастни и ученици от други училища, за което им благодарим.
Това не е всичко, подготвихме харта на добрия читател, с която ще посрешнем новите ученици в ПМГ ” Акад С. Корольов” на старта на новата учебна година. Очаквайте още добри новини от нас, защото продъжаваме да работим и по други инициативи – спасяваме скъсани и повредени книги.
Новината е подготвена от Оля и Християна”