Актуално Програми публикации

Успешно завършване на училище

СтефиИскаме да ви запознаем със Стефани, едно прекрасно момиче, което тази година завърши 12-ти клас в Професионална Гимназия по Хранене и Земеделие “Дмитрий Иванович Менделеев”! Пожелаваме ѝ бъдещи победи в живота!
Радваме се на нейните успехи и защото тя е стипендиант на фондация Благотворител.

От краткото интервю, което направихме със Стефани, разбираме, че освен успешно момиче в училище, с висок успех, тя има голямо сърце и мечтае да помага и да бъде доброволец.

Къде ще кандидатстваш и каква специалност?
– Аз ще кандидатствам в Велико Търново, университет ,, Св.Св. Кирил и Методий. Специалност ПРАВО или СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ. Искам също така да бъда доброволка и да помагам на деца в нужда и не само деца, а и на големи хора.

Защо избра тази специалност? Какво ти привлече в нея?
– Ако избера социални дейности, това ще е защото обичам да се занимавам с деца. А ако избера право, това ще е, защото искам да има справедливост и не обичам когато обвиняват грешните хора или когато невинните хора страдат, а виновните хора не са наказани.

Какво те мотивира в личен план да продължиш образованието си?
– Мотивира ме това, че искам моите близки хора да се гордеят с мен… И това да правя добро за другите.

Има ли някой, който би посочила, като изиграл важна роля в живота ти в училище?
– Ами моята най-добра приятелка Емилия тя е важен фактор от живота ми, тя ми дава кураж, също така и моята учителка в училище Красимира Герасимова, тя също е важна за мен.