Актуално Програми публикации

Жътва на ръж – „Габрене – импулс за пътешествие“

Габрене началнаПомните ли страхотния екип от Петрич?! Учениците, които се класираха на 4-то място в конкурса “Млад Благотворител” 2021?!
Всички от екипа са имали много емоции през август докато са реализирали дейности по проекта „Габрене – импулс за пътешествие“!
Едва сега започват да разказват как са готвили, участвали в обреди и дори записвали автентични песни. Имаме снимки, видеа, докосващи истории и песни!!! Днес споделяме само няколко, които са от 3-ти август, жътва на ръж в Габрене.
Учениците от 5-те избрани проекта тази година доказват, “Млад Благотворител” не е просто конкурс за подкрепа на ученици в техните доброволчески каузи с благотворителни мисии, той се превръща във важна и истински работеща инициатива за увеличаване на доброто. Вдъхновение на учениците, че и от тях зависи добруването на страната ни!
Фондация Благотворител осъществява конкурса вече 5 години. За втора успешна година увеличихме броя на проектите за реализация, както и фонда за финансиране на добрите дела на ученици и това се случва благодарение на подкрепата от Euroins Bulgaria.