Актуално Програми публикации

Честване на 3-ти март в с. Сокол

111За 3-та поредна година Красимир Илчев с Младежки клуб “Сокол” организира и проведе тържествено честване на 3-ти март – Национален празник на България и 144 години от Освобождението ѝ от османско иго!

Красимир и неговите приятели достигнаха полуфинал в конкурса “Млад Благотворител” 2022 с проекта си „Бъдеще през миналото”.

Въпреки, че не достигнаха финал, момчетата решиха все пак да реализират своята идея и направиха голямо събитие в село Сокол.
На помощ с финансова подкрепа на младежите откликна Ива Панцери от Ceylon Project International Foundation . Тя разбра от нас за инициативата на учениците и впечатлена от тяхното желание да съхранят българските традиции, оказа подкрепа.

Под звуците на химна бе внесен българският флаг, а фолклорната музика и танците на детски танцов клуб “Балига” под ръководството на Rosica Mangarova допринесоха за празничното настроение. Празникът стопли душите на присъстващите и с участието и на ПК “Златна есен”!
Познаваме Красимир Илчев и като стипендиант по програма “Постигам по-висок успех” на фондацията ни, и се радваме да му помагаме в неговото развитие.