Актуално Програми публикации

„Евроинс Иншурънс Груп“ АД подкрепя успешни ученици

Утре – 5-ти октомври, е последният ден, в който успешни ученици и студенти, лишени от родителски грижи могат да кандидатстват в стипендиантската програма на фондация Благотворител „Постигам по-висок успех“.

Тази програма не просто помага, с нея вече близо 18 години променяме съдби. От две учебни години програма „Постигам по-висок успех“ получи щедри дарения от EuroIns Insurance Group. По начина, по който проявяват своята подкрепа, ние от фондацията сме убедени, че водещ мотив за оказаната помощ са споделените ценности на служителите на компаниите в холдинга. Освен финансова подкрепа, дарителите приеха в редиците на служителите си и две от момичетата от програмата с платен стаж, така Елена и Теди, получиха индивидуално отношение и възможност за развитие.
В интервю на Вили от детско радио „Усмивка“ Гергана Димова – Директор отдел „Човешки ресурси“ споделя защо са избрали да окажат подкрепа в тази кауза.

“Всяка една от компаниите, част от „Евроинс Иншурънс Груп“ АД, се грижи и подкрепя своите служители. Споделените ценности на нашите служители са да помагаме и даваме шанс на деца в неравностойно положение, лишени от родителски грижи, да имат един добър старт в живата и да се реализират като пълноценни граждани на България. Помагайки на тези деца ние бихме искали да им покажем, че те не са сами, могат да бъдат успешни и да сбъдват мечтите си, независимо от трудностите с които се сблъскват в живота си..“ /из интервюто/