Актуално

Фондация “Благотворител” чества успехите на своите “млади благотворители”.

Под блясъка на прожекторите децата получиха признание за стореното добро в своите лични мисии. Предстои да представим свършената работа по всеки проект в отделни публикации.

За събитието пристигнаха ученици и учители от четири различни населени места: 14 човека от гр. Бургас, 11 от гр. Стара Загора, 4-ма от гр. Кърджали и 5-ма от гр. Враца. Два от проектите, спечелили конкурса, са от София.

Журиращите се насладиха на ефекта от направения избор.

Учениците бяха приветствани от водещата – обичаната актриса Мая Бежанска и нейният помощник-водещ Кристиян Тодоров.

Журналистът, автор на телевизионното предаване “120 минути” по bTV, Светослав Иванов, грабна сърцата на всички присъстващи с вдъхновяващи думи към младите хора. “Когато ви предстои нещо важно и усетите, че се притеснявате, помислете, това не е притеснение, а вълнение… И така, кажете си: “Аз не се притеснявам, аз само се вълнувам!”.

На събитието освен грамоти към дарители, журиращи, съмишленици и ученици-благотворители, бяха връчени сувенири “Сърце на доброто” и медали, извезани с български шевици. Те бяха създадени от момичета, които реализираха проект Българските шевици – мост между поколенията, един от победителите на „Млад Благотворител“ 2022 година.