Актуално Програми публикации

Нека правим добро всеки ден

Из интервюто с Десислава Еленкова, мениджър „Маркетинг и комуникации”. Компанията е част от „Евроинс Иншурънс Груп”АД – една от най-големите независими застрахователни групи с дейност в Централна и Източна Европа.

„ …Нашата кауза е да помагаме за здравето, развитието и образованието на българските децата, тъй като смятаме, че това е най-добрата инвестиция, която можем да направим за бъдеще на нашата нация. Мисията на фондация „Благотворител” изцяло кореспондира с нашия фокус и стратегия за корпоративна социална отговорност, а именно да помагаме на българските деца да имат по-добро бъдеще…”

– Кои са споделените ценности в „Застрахователно Дружество Евроинс“

– Нашите ценности са това, което ни мотивира и ни помага да постигаме целите си, а именно:
• Работа в екип: Вярваме в силата на екипа, това допринася за постигане на добри резултати
• Уважение – уважение към нас самите, към колегите, към партньорите и клиентие, уважение към разнообразието на света, в който живеем
• Емпатия, това е умението да се поставиш на мястото на човек срещу теб, да се опиташ да разбереш какво преживява и защо се чувства по определен начин и то от негова гледна точка. И още нещо бих искала да добавя.
Това, което научих, подкрепяйки и работейки активно за нашите каузи е че всеки един от нас трябва да помага на хора в нужда и да помага от сърце и душа.
Защото да помогнеш и направиш щастлив дори един човек в нужда, да му подадеш ръка в точния момент и да видиш искрицата надежда в очите му е наистина безценно.
Нека правим добро всеки ден…

„Застрахователно дружество Евроинс” АД подкрепя национален конкурс „Млад Благотворител“ за трета поредна година.
Заедно вдъхновяваме и обучаваме младите хора от ученическа възраст да бъдат съпричастни, като търсят и намират доброволчески каузи, създават проекти за тях и с наша помощ успяват да ги реализират.
Конкурсът дава възможност на ученици от цялата страна да представят идея за благотворителна кауза, с която могат лично да допринесат за доброто в средата, която живеят, общуват и се учат.