Актуално Програми публикации

Сцената на “Млад Благотворител” сияеше от присъствие

Медали1Силно, вълнуващо, наситено с положителни емоции беше ежегодното събитие на фондация Благотворител, което се проведе на 13-ти май по повод награждаването на победителите в конкурса “Млад Благотворител” за шеста година.

За първи път в историята на конкурса събрахме учениците – благотворители, за да ни презентират постиженията си в Доброто. Героите на събитието пристигнаха от гр. Ямбол, гр. гр. Русе, гр. Бургас, гр. Варна, гр. Дулово и гр. Бухово.
За личните и екипни победи на учениците, ще ви разказваме в отделни публикации.

Благотворително и в духа на събитието големият Стефан Вълдобрев беше водещ на събитието! Той дари времето си и умението да вдъхновява като приветства учениците в техните мисии и ги насърчи с висока оценка за постиженията им!

Препълнена с хора и добри намерения беше залата. Събрахме над 120 човека и отпразнувахме постигнатото заедно!

Euroins Bulgaria вече трета година оказват специалната подкрепа на конкурс Млад Благотворител 2022 година.
От настоящата година, проектите с екологични каузи получиха подкрепа от и Lion’s Head Investments.
Вече втора година “Eвроинс Иншурънс Груп“ АД дарява средства по програма „Постигам по-висок успех“!

Семейството Катя Димитрова, основател и управляващ партньор в „Интеримидж “ и Александър Димитров, Изпълнителен директор, TBI Bank , подкрепиха фондацията с две годишни стипендии за отлични момичета, лишени от родителски грижи и получиха грамота за своя благороден жест.

Още много, много примери на доброто получиха внимание на сцената, но не можем да разкажем на един дъх за всички!

Алина Ставрева, която получи своята награда за първо място за проекта си “Мисия Ромбана” и за емоцията от събитието тя ни сподели: “Преди два дни бях на награждаването на конкурса “Млад Благотворител”, а емоциите все още бушуват в мен! Това да видиш колко хора се радват и възхищават на труда ти е неповторимо преживяване, което никога няма да забравя! Чувствам се благодарна и на хората, които направиха “Мисия Ромбана” възможна, важна и значима!”

За членовете на журито и специалните ни гости дарители от всички програми на фондацията имахме изненади и благодарност под формата на грамоти и подаръци!

Връчихме „Сърцата на доброто“ и медали на победителите от 2022 година, изработени от учениците и учителката им от СУ “Юрий Гагарин“, Бургас. Те спечелиха приз „Млад Благотворител“ през 2021 година с екологичния си проект “Magical glass”.

Baristo се погрижи всички специални гости да получат луксозни чаши за кафе и селектирани качествени кафе и чай.
Учениците получиха подаръци книга за будителите, предоставена от Мама Нинджа и комплекти биологична козметика от ТАОТА.
Valentino Chocolatier Bulgaria предостави с радост на нашите ученици- победители, кутии с шоколадови изкушения, всеки от тях с екзотичен вкус от шест различни страни от света.
А за нашето жури осигури кутии със страхотни шоколадови бонбони с разнообразни вкусове, произведени в страната на шоколада Белгия.
Подарък за труда на нашето жури, членовете получиха по екземпляр от „Книга за песните“, с автор Стефан Вълдобрев.

Midalidare Estate осигури за журиращите подарък бутилка от специална селекция мино, както и за добро настроение на присъстващите по чаша вино.

Не пропускайте да бъдете с нас на следващото ни събитие, когато честваме доброто, създадено от учениците в различни населени места в България!